Mustikkaa

Elokuun jäsenkirje ja pääkirjoitus

Kohta ollaan syyskuussa ja hieno sää hellii meitä edelleen upeasti. Toivottavasti kaikki ovat päässeet nauttimaan kesän aikana mieleisistään asioista ja syöneet metsän ja puutarhojen tarjoamia huikeita anteja.

Vieläkin mansikan, mustikan ja vadelmien ihana maku tuntuu suussa. Ensimmäinen sienikastike ja omenapaistos on tehty ja nautittu. Syksyn aktiviteetit ovat jo osittain alkaneet. Uusien asioiden/koulutusten äärelle on aina mukava tulla.

Tiedotteessa on kerrottu yhdistyksemme loppuvuoden aikana Espoossa järjestettävistä kerhoista ja tapahtumista kuin myös muiden toimijoiden aktiviteeteistä. Valitettavasti tiedotteidemme sykli ja tapahtumista saatavat tiedot eivät aina tavoita toisiaan ajoissa. Seuratkaa siis Facebookista ja extra sähköpostitiedotteista mahdollisia lisä/muutos ym. viestinnästä.

Haluaisitko vaikuttaa sivujen sisältöön? Voit lähettää pieniä kirjoitelmia / kannanottoja kehitysvammaisiin liittyvistä aiheista tai kertoa tuntemuksia / kokemuksia yhdistyksemme retkiltä. Lähetä juttusi sähköpostilla Pirjolle (tiedotus@espoonkvtuki.fi ), niin vastailemme ja koetamme julkistaa juttuja tulevissa tiedotteissamme.

Kiitos!