Kerhoissa tapahtuu – Uusi senioriklubi ja erkkajooga

Kerhoaikatauluihin on tullut muutoksia. Bändikerhossa, Senioriklubissa ja Erkkajoogassa on tänä syksynä uutta.

Bändikerhomme yli 10 vuotta vetäjinä olleiden elämäntilanteisiin on tullut muutoksia ja muuttoja. He kuitenkin luotsaavat hieman uutta, 14.10. aloittanutta Valtteri Pääkköstä ja apulaisopettaja Henna Naukkarista alkuun.

Molemmilla nuorilla on musiikkitausta ja koulutus vielä osittain meneillään. Valtteri on suorittanut konservatorion musiikin ammatillisen perustutkinnon ja nyt meneillään musiikkipedagogin (AMK) opinnot, Nooralla myös musiikillinen ja ohjaajana olon tausta. KIITOS ihanat Lumimarja ja Joni ja lämpimästi tervetuloa joukkoomme Valtteri ja Noora. Bändikerhon joulujuhlat ovat 2.12. ja tapaatte vielä Lumimarjan ja Jonin.

Uusi kehitysvammaisten senioriklubi aloitti 5.10.2021 Riilahdessa, ylätalolla. Klubi kokoontuu aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 18-20. Klubia vetävät nuorisoklubista tutut ohjaajat  Taru Aarnio ja Pauliina Reunanen. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Ensi vuoden puolella voi kysellä paikkoja, jos toiminta kiinnostaa ja on täyttänyt 50 vuotta.

Erkkajooga on uusin tulokas ja sinne voi vielä hakea. Ikärajana pidetään noin 20-vuotta. Kokoontumiset ovat kerran viikossa Riilahden jumppasalissa keskiviikkoisin klo 18-19, aloitus on 10.11.2021. Lisätietoja kertoo ja ilmoittautumiset vastaanottaa kerhon vetäjä Sari Masalin-Miettinen –  masalinmiettinen@gmail.com; puh iltaisin 040 342 7005. Joogaryhmä on maksuton.

Lisätietoja kerhoistamme löytyy ylävalikon kohdasta: KERHOT.