Malike meets kenguru -tapahtuma lauantaina 18.5.

Tervetuloa viettämään hauskaa Malike Meets Kenguru -päivää Nuuksion kansallispuiston maisemiin lauantaina 18.5. kello 13-17 Salmen ulkoilualueelle. Tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla erilaisia harrastus- ja toimintavälineitä ja viettää hauska päivä!

Päivän aikana on mahdollisuus kokeilla toimintavälineitä ja erilaisia harrastuksia. Tule tutustumaan erilaisiin harrastus- ja toimintavälineisiin, paistamaan tikkupullaa, ihmettelemään koko perheen aistiluontopolkua, kokeilemaan poniratsastusta sekä viettämään aikaa yhdessä.

Paikassa on ravintola, jossa voit syödä omakustanteisen keittolounaan. Järjestöt ja hankkeet järjestävät mm. ohjelmaa sisaruksille, kommunikaatiotyöpajan sekä hauskoja leikkejä ja pelejä kaikille. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma on tarkoitettu vammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille sekä heidän perheilleen, avustajilleen ja kaikille, jotka työskentelevät vammaisten ihmisten kanssa.

Yhteistyössä: Kehitysvammaisten Tukiliitto ry, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry, Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry, Kehitysvammatuki 57 ry, Espoon Kehitysvammatuki ry, Perhe edellä puuhun -hanke, Kaikki samalla viivalla -projekti, Erityinen sisaruus -projekti ja Kahvila Nuuksion Pohjoinen Pirtti

Osoite:
Nuuksion Salmen ulkoilualue
Salmentie 75
03300 Otalampi (Vihti)