Osallistu vapaaehtoistoimintaan

Tule mukaan Espoon Kehitysvammatuki ry:n vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoisena voivat toimia kaikenikäiset. Vapaaehtoisen omat voimavarat ja erityistaidot huomioiden voidaan räätälöidä yksilökohtaisia vapaaehtoistehtäviä.

Jokaisen omat ideat ja ajatukset ovat arvokkaita. Ota yhteyttä ja kerro millainen toiminta sinua kiinnostaa: ilmoittautumiset@espoonkvtuki.fi

Tapahtuma-aktiivi

Haluaisitko silloin tällöin osallistua toimintaan ja tarjota apuasi – silloin kun sinulle sopii? Järjestämme ja osallistumme toimintaan, johon säännöllisen satunnaisesti tarvitsimme apua. Jo muutama tunti voi olla meille erittäin tärkeää. Voimme taata hyvän mielen ja mielenkiintoisen tapahtuman annin.

Rahastonhoitaja

Olemme vailla rahastonhoitajaa. Aiempi hoiti virkaa ansiokkaasti muutaman vuosikymmenen. Olisiko sinulla osaamista ja intoa tulla hoitamaan Espoon Kehitysvammatuki ry:n taloutta? Tilitapahtumia ei ole valtavasti, mutta kuukausittain jotakin.

ME ITSE ESPOO -taustatukihenkilö

Yksi taustatukihenkilö tarvittaisiin lisää nuorten Meitseläisten toiminnan luotsaamiseen. Oletko kiinnostunut toiminnan suunnittelusta ja siihen aktiivisesti osallistumisesta.

Pirjo Hartikainen kertoo mielellään kaikista tehtävistä. Ota yhteyttä sähköpostilla: puheenjohtaja@espoonkvtuki.fi

Toimintamme nojaa vahvasti vapaaehtoisiin. Toimintamme ei olisi mahdollista ilman jäsentemme ja vapaaehtoistemme arvokasta tukea.