Peruttuja tapahtumia ja tietoa kerhoista

Perinteinen kesän aloitus, Ämyrin tanssit on tältä vuodelta peruttu. Tämänvuotinen esiintyjä, Anniina Suhonen & kuutamolla orkesteri, esiintyvät Ämyrillä kesällä 2021. Pandemia jatkuu, joten heinäkuun leiri ja kevään kerhojen kokoontumiset on peruttu. Syyskuussa järjestetään leiri Heinolassa 18.-20.9.

Valtakunnassa ja niin myös yhdistykseksessämme oli kerhojen osalta kokoontumiskielto 13.4.2020 asti. Pandemia jatkuu edelleen ja niinpä kaikkien kerhojemme kokoontumiset peruutetaan koko loppukeväältä.

Kesäleiri, 27.-31.7.2020 Heinolan Kukonnotkossa on päätetty peruuttaa. Valitettavasti emme voi ottaa riskiä, että vielä loppukesästä olisi massakokoontumiseille esteitä.

Jatkamme Vantaan kv-tuen kanssa suunnitelmia ja kenties saisimme vielä jonkin viikonloppuleirin loppuvuodelle järjestetyksi. Uusista suunnitelmista tullaan tiedottamaan, kunhan ne on saatu valmiiksi.

Seuraava järjestettävä leiri on viikonloppuleiri 18.-20.9.2020 joka on kesäleiri Kukonnotkossa Heinolassa, yhteinen bussikuljetus järjestetään. Ilmoittautua voi jo nyt: ilmoittautumiset@espoonkvtuki.fi