Pirjo Hartikaiselle myönnettiin Tasavallan Presidentin ansiomerkki

Espoon Kehitysvammatuki ry:n puheenjohtaja Pirjo Hartikainen sai äitienpäivänä upean tunnustuksen Tasavallan Presidentin myöntämän ansiomerkin muodossa.

Tukiliiton Lea Valtti kirjoittaa upeasti, että Pirjo on empaattinen vertaistuen antaja, aktiivinen järjestötoimija ja ennakkoluuloton uusien osallistamismuotojen kokeilija. Espoon kehitysvammatuki ry:n puheenjohtajuuden, Uudenmaan tukipiirin ja Tukiliiton liittohallituksen jäsenyyden lisäksi hän on innostunut liiton hankkeessa kehittämään verkkokursseja ja -valmennusta itsenäistymässä olevien kehitysvammaisten nuorten vanhemmille.

Pirjo on oman perheensä ja omien lastensa lisäksi tukenut ja auttanut jo usean vuosikymmenen ajan ensin Agu-lasten perheitä ja nyt myöhemmin erityisesti itsenäistymässä olevien kehitysvammaisten nuorten perheitä.

Suomen Agu-yhdistyksen hakemuksesta Tasavallan Presidentti on päättänyt antaa Pirjo Hartikaiselle Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan I luokan mitalin kultaristein äitienpäivänä 12.5.2019. Ansiomerkki voidaan myöntää äidille, joka on ansioitunut lasten ja nuorten esimerkillisenä kasvattajana, kantanut yhteisvastuuta sekä tukenut perhe-elämää ja vanhemmuutta.

Linkki: Lista äitienpäivänä 12.5. annetuista kunniamerkeistä

”Äitienpäivänä haluamme lähettää sydämelliset onnittelut Pirjolle. Haluamme onnitella myös kaikkia muita äitejä ja muistaa kiitoksin äitejä, jotka ovat oman ehkä haastavankin elämäntilanteen lisäksi jaksaneet tukea ja auttaa muita perheitä. Vertaistuella on vertaansa vailla oleva merkitys vanhempien jaksamiselle ja perheen arjen sujumiselle. KIITOS!”

Linkki: Lea Valtin kirjoitus kokonaisuudessaan Tukiliiton sivuilta

Kuva: MLL / Samuli Miettinen

Tue toimintaamme ja liity kannatusjäseneksi. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa tukemaan toimintaa vain 26 euron vuosimaksulla.

Liity Espoon Kehitysvammatuen jäseneksi TÄSTÄ