Tapiolan Nuorisotila. Kuva: Espoon Kaupunki

Tapiolan nuorisotilassa alkanut kehitysvammaisille suunnattua toimintaa

Espoon nuorisopalvelut järjestää keskiviikkoisin 5.4 alkaen klo 17.30 – 21.00 kehitysvammaisille nuorille suunnattua avointa nuorisotilatoimintaa Tapiolan nuorisotilassa osoitteessa: Tapiontori 3A, 02100, Espoo.

Toiminta alkoi 5.4.2023 ja kestää toukokuun loppuun asti, kesälomiin asti. Toiminta jatkuu kesätoimintojen jälkeen elokuussa. Nyt olisi kahden kuukauden aika tutustua toimintaan.

Toiminta on tarkoitettu 16-29 vuotiaille kehitysvammaisille nuorille ja tarjoamme nuorisotilan, jossa nuorten on mahdollista viettää aikaa keskenänsä nuorisotilassa toistensa kanssa.

Tilassa on mahdollisuus muun muassa biljardin pelaamiseen, esteettömään pelaamiseen pelikonsoleilla ja yleisesti ajan viettämiseen.

Toiminnasta vastaavat kolme nuorisonohjaajamme, jotka viettävät aikaa nuorten kanssa. Nuoriso-ohjaajat eivät tee hoitotyötä, joten, jos nuori ei voi tulla toimintaan itsenäisesti nuorella on tärkeää olla mukana
henkilökohtainen avustaja.

Tapiolan nuorisotilaan voi tutustua muun muassa Instagramin kautta: Tapiolan Nuorisotila (@tapiolan_nuorisotila)

Lisätietoja toiminnasta antaa alueellisen nuorisotyön esihenkilö Harri Liikala klo 9.00-15.00 välisenä aikana: puh 0406369631 ja email: harri.liikala@espoo.fi

Tervetuloa viettämään aikaa Tapiolan nuorisotilalle!