Tiedote 8/2021 NYT LUETTAVISSA – sYKSYN TAPAHTUMIA

Pian alkaa hehkein kesä olla ohi, mutta millainen kesä onkaan ollut – historiallisen lämmin ja aurinko on hellinyt meitä melkein liikaakin.

Useimmilla kesäloma on ohi ja arki jatkuu. Edessä on jo toinen koronasyksy. Vaikka tartuntamäärät ovat neljännen aallon myötä nousussa, on rokotusten ripeä eteneminen ehkä vähentänyt koronaan liittyvää pelkoa ja huolta. Tällä tietämyksellä kerhomme saavat aloittaa syksynsä, niistä tuonnempana.


Etä- ja lähityön/harrasteiden yhdistelmässä on edelleen paljon sovittamista, paluuta vanhaan ei varmaankaan ole. Ollaan vielä epätietoisia syksyn toimintatavoista. Tuo nk. hybridimalli eli yhdistellään tapahtumissa mahdollisuus sekä verkossa läsnäoloon että lähitapaamiseen, tulee varmaan jatkumaan – ainakin joissain tilaisuuksissa.

Mahdollisuudesta etäosallistumiseen on tullut jo normi. Fyysisen tapaamisen tarve ei lopu koskaan. Toivotaan, että fyysiseen läsnäoloon tulee mahdollisimman pian myös mahdollisuus.


Ennakkotietona, kalenteriin laitettavaksi – Espoon Kehitysvammatuki ry:n syyskokous pidetään torstaina 11.11.2021 klo 18 Kuninkaantien toimintakeskuksessa.

Tervetuloa!


Muistilista syksylle:
Kulje tyynenä melun ja kiireen keskellä.
Elä sovussa itsesi kanssa.
Älä ummista silmiäsi kaikelta hyvältä.
Ole oma itsesi.
Hyvää syksyä,
toivoo Pirjo