Tue toimintaa

Yksityishenkilöt voivat parhaiten ja helpoiten tukea toimintaamme kehitysvammaisten hyväksi liittymällä Espoon Kehitysvammatuki ry:n kannatusjäseniksi. Innosta vaikka koko työporukka mukaan kannatusjäseniksi tärkeän asian puolesta!

LIITTYMÄLLÄ JÄSENEKSI

Jäseneksi voi liittyä vain reilun parin euron kuukausipanoksella eli 30 euron vuosimaksulla.

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa tukemaan toimintaa vain 30 euron vuosimaksulla.

Jäseneksi liittymällä tuet tärkeää asiaa ja varmistat lisäksi kattavat jäsenedut. Kiitos että olet mukana auttamassa!

MUKAAN KANNATUSJÄSENEKSI TÄSTÄ

YHTEISTYÖKUMPPANINA

Etsimme tahoja, jotka voisivat auttaa meitä järjestämään ja parantamaan kehitysvammatoimintaa. Jos haluat yksityishenkilönä tai yrityksesi puolesta tukea tärkeää toimintaamme jollain muulla tavalla kuin vain kannatusjäsenenä, niin ota yhteyttä suoraan puheenjohtajaamme.

Jos sinulla on ideoita yhteistyöstä tai tiedät yrityksen tai yhteisön, joka haluaisi tehdä yhteistyötä kanssamme, niin vinkkaa vaikka Facebookissa tai ole yhteydessä puheenjohtajaamme: puheenjohtaja@espoonkvtuki.fi.

Korttirahat yhdistykselle

Oletko itse käyttänyt tai käyttääkö yrityksesi vaivaa, aikaa ja rahaa paperikorttien lähetykseen? Autamme mielellämme esimerkiksi joulukorttirahojen kohdistamisessa sopivaan hyväntekeväisyyskohteeseen ottamalla yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse.

Pienelläkin teolla on iso merkitys!

Tilaa lehtiä työpaikalle tai läheisille

Espoon Kehitysvammatuki ry:n jäsenyyteen kuuluu valittavana joko neljä kertaa vuodessa ilmestyvä yleiskielinen Tukiviesti tai kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä selkokielinen Leija-lehti.

Tiedätkö henkilöitä, yrityksiä, yhdistyksiä tai muita tahoja, joille näistä lehdistä olisi apua?

Ota yhteyttä ja kerro tilausmäärä niin teemme tarjouksen: puheenjohtaja@espoonkvtuki.fi

Mukaan yhdistystoimintaan?

Haluaisitko tulla mukaan toimimaan hyvän asian puolesta? Esimerkiksi aktiivinen kerhotoimintamme kaipaa jatkuvasti lisää vetäjiä. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan kerhojen yhteyshenkilöihin, niin mietitään mitä voisimme yhdessä tehdä.

Testamentti hyvään tarkoitukseen

Kokonaan tai osan omaisuudestaan voi testamentata tärkeään tarkoitukseen Espoon Kehitysvammatuki ry:lle. Y-tunnus on: 0101264-4.

Huom! Toimimme vapaaehtoispohjalta ja järjestämme jatkuvasti paljon tapahtumia, vertaistukea ja tekemistä erityisryhmille. Pahoittelemme jos sähköpostiin vastaamisissa saattaa joskus kestää.

Espoon Kehitysvammatuki on vuonna 1972 perustettu Espoon alueen kehitysvammaisten ja heidän omaistensa järjestö.