Vertaistuki

VERTAISTUKI ESPOO

Vertaistuki on yksi tärkeimmistä asioista jäsenillemme. Erilaisista vertaistukiryhmistä löydät luottamuksellista keskusteluapua ja saat lisää voimia arkeen ja jaksamiseen.

Vertaistukiryhmistä kannattaa vinkata myös tutuille, ja kannatusjäseneksi liittymällä tuet toimintaamme.

Yhdessä olemme vahvempia!

VERTAISTUKI ÄIDILLE

Vertaistukiryhmä aikuisten kehitysvammaisten äideille kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin kello 18.30-21.00 Espoossa Pisan kartanossa, osoitteessa Vanha Pisantie 17. Lisätietoja äitien ryhmästä antaa Tarja Miyagi, puh. 044 067 1367 tai kensan@kolumbus.fi .

VERTAISTUKI ISÄLLE

Äijäklubi on isien oma klubi, joka järjestää toimintaa isille sekä kaiken ikäisille lapsille. Tekemistä järjestetään isien kesken sekä myös yhdessä lasten kanssa. Lisätietoja isien ryhmästä ja tietoja liittymisestä postituslistalle antaa Rami Pyy, puh. 050 583 9390 tai pyysteri@gmail.com

.

VERTAISTUKI ÄIDEILLE JA ISILLE

RESSITTÖMÄT-klubi on kouluikäisten ja sitä nuorempien erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhempien klubi. Vanhempien tapaamisia on kerran kuukaudessa päivää vaihdellen. Ressittömillä on myös oma suljettu salainen ryhmä Facebookissa. Ressittömien sähköpostijakelulistalle voi ilmoittautua ja lisätietoja antaa Tiina Gyllenberg: tiina_gyllenberg@hotmail.com.

Lisäksi yhdistyksemme järjestää paljon erilaisia tapahtumia, joihin olet tervetullut.

KERHOT LAPSILLE

Yhdistyksemme järjestää jäsenillemme myös erilaisia kerhoja.

Kerhojen aikataulut ja yhteystiedot ilmoittautumiseen löytyvät Kerhot-sivulta.

Tervetuloa mukaan!

Espoon Kehitysvammatuki on vuonna 1972 perustettu Espoon alueen kehitysvammaisten ja heidän omaistensa järjestö.