Tukemassa

Kannatusjäsenet

Helpoiten tuet tärkeää toimintaamme kehitysvammaisten hyväksi liittymällä Espoon Kehitysvammatuki ry:n kannatusjäseneksi. Vain 50 euron vuosimaksulla tuet tärkeää asiaa ja varmistat lisäksi kattavat jäsenedut.

www.espoonkvtuki.fi/liity-jaseneksi

Kehitysvammaisten Tukiliitto

Espoon Kehitysvammatuki ry:n jäseniksi liittyneet saavat samalla myös valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenyyden. Espoon Kehitysvammatuen jäsenet saavat näin Tukiliiton kattavat valtakunnalliset edut.

Espoon Kehitysvammatuki maksaa jokaisen varsinaisen jäsenemme eduista sekä kuulumisesta valtakunnalliseen Tukiliittoon tietyn osan jäsenmaksusta joka vuosi. Jäsenyyteen kuuluvia rahanarvoisia etuja kannattaa siis hyödyntää aktiivisesti.

www.tukiliitto.fi

Kehitysvammaisten Uudenmaan tukipiiri ry

Espoon Kehitysvammatuki ry:n jäsenet saavat myös Kehitysvammaisten Uudenmaan tukipiiri ry:n edut sekä tapahtumatietoja koko Uudellamaalla.

www.kutp.net

Malike

Apuvälineitä kehitysvammaisten perheille vuokraavan Maliken kautta pääsee kokeilemaan ja vuokraamaan erilaisia apuvälineitä ja toimintavälineitä elämää helpottamaan.

Espoon Kehitysvammatuen ja samalla valtakunnallisen Tukiliiton jäsenille Malike tarjoaa etuja vuokrauksista ja vinkkejä erilaisista tapahtumista.

www.tukiliitto.fi/malike

Espoon kaupunki

Espoon Kehitysvammatuki ry tekee tiivistä yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa muun muassa vammaispalveluja tarvitsevien asioissa. Espoon kaupungin kanssa olemme mukana lukuisissa tapahtumissa joka vuosi, ja vinkkaamme tapahtumista omilla nettisivuillamme.

www.espoo.fi

Espoon kaupunki vammaispalvelut

Espoon vammaispalvelut on kaupungin nettisivujen määrittelyn mukaan: “tarkoitettu henkilöille, jotka vamman tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi tarvitsevat vammaispalvelulain tai kehitysvammalain mukaisia palveluja, tai omaishoidon tukea.”

Kokemuksemme mukaan nopeiten asiansa saa kaupungille käsittelyyn täyttämällä ja lähettämällä ensin tarvittavan lomakkeen Espoon vammaispalvelujen lomakesivulla.

Vammaispalvelujen neuvontapuhelin palvelee numerossa: 09 816 45285. Vuonna 2018 kaupungin vammaispalvelujen palveluaikaa saatiin hieman pidennettyä, ja neuvontapuhelin palvelee arkisin klo 9–11 ja 12–14.

Neuvontapuhelimessa on mahdollista tarvittaessa varata soittoaika myös omalle sosiaalityöntekijälle. Espoon kaupungin vammaispalveluihin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: vammaispalvelut@espoo.fi.

Lisää tietoa löytyy kaupungin sivuilta:
Espoo.fi -> Sosiaali- ja terveyspalvelut -> Vammaispalvelut

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Vammaispalvelut

Espoolaiset yritykset

Espoolaiset yritykset huomioivat silloin tällöin tärkeää toimintaamme. Jos yrityksesi haluaa tukea tärkeää toimintaa kotiseudullaan tai tehdä muuta yhteistyötä kanssamme, niin ole yhteydessä: puheenjohtaja@espoonkvtuki.fi.

Mukaan tukemaan?

Teemme tiivistä yhteistyötä lukuisten eri liittojen, yhdistysten, yksityishenkilöiden, yritysten, Espoon kaupungin, lähikuntien ja monien muiden tahojen kanssa. Jos haluat mukaan tukemaan, niin ole yhteydessä: puheenjohtaja@espoonkvtuki.fi.

Kiitos että olet mukana!