Tukemassa

Kannatusjäsenet

Helpoiten tuet tärkeää toimintaamme kehitysvammaisten hyväksi liittymällä Espoon Kehitysvammatuki ry:n kannatusjäseneksi. Vain 50 euron vuosimaksulla tuet tärkeää asiaa ja varmistat lisäksi kattavat jäsenedut.

www.espoonkvtuki.fi/liity-jaseneksi

Kehitysvammaisten Tukiliitto

Espoon Kehitysvammatuki ry:n jäseniksi liittyneet saavat samalla myös valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenyyden. Espoon Kehitysvammatuen jäsenet saavat näin Tukiliiton kattavat valtakunnalliset edut.

Espoon Kehitysvammatuki maksaa jokaisen varsinaisen jäsenemme eduista sekä kuulumisesta valtakunnalliseen Tukiliittoon tietyn osan jäsenmaksusta joka vuosi. Jäsenyyteen kuuluvia rahanarvoisia etuja kannattaa siis hyödyntää aktiivisesti.

www.tukiliitto.fi

Kehitysvammaisten Uudenmaan tukipiiri ry

Espoon Kehitysvammatuki ry:n jäsenet saavat myös Kehitysvammaisten Uudenmaan tukipiiri ry:n edut sekä tapahtumatietoja koko Uudellamaalla.

www.kutp.net

Malike

Apuvälineitä perheille vuokraavan Maliken kautta pääsee kokeilemaan ja vuokraamaan erilaisia apuvälineitä ja toimintavälineitä elämää helpottamaan.

Espoon Kehitysvammatuen ja samalla valtakunnallisen Tukiliiton jäsenille Malike tarjoaa etuja vuokrauksista ja vinkkejä erilaisista tapahtumista.

Linkki Maliken sivuille: www.tukiliitto.fi/malike

SOLIA

Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA opastaa ja neuvoo, tarjoaa kokeilu- ja vuokraustoimintaa sekä auttaa oman välineen hankinnassa jakamalla tietoa ja antamalla asiantuntijalausuntoja. SOLIA on mukana myös eri tahojen yhteistyötapahtumissa ja osallistuu liikunnan ja urheilun apuvälineiden kehitystyöhön. SOLIA vuokraa liikunnan ja urheilun apuvälineitä kaikille ilman vamma-, diagnoosi- tai järjestörajoja. Välineet sopivat pääsääntöisesti itsenäisesti liikkuville. SOLIAa hallinnoi Suomen Paralympiakomitea.

Linkki SOLIAn sivuille tästä

Espoon kaupunki

Espoon Kehitysvammatuki ry tekee yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja kouluasioissa  kunnan kanssa. Espoon kaupungin kanssa olemme mukana lukuisissa tapahtumissa joka vuosi. Kerromme tapahtumista omilla nettisivuillamme.

www.espoo.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen  vammaispalvelut

L-Un hyvinvointialueen vammaispalvelut on  ”tarkoitettu henkilöille, jotka vamman tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi tarvitsevat vammaispalvelulain tai kehitysvammalain mukaisia palveluja, tai omaishoidon tukea.”

Kokemuksemme mukaan nopeimmin asiansa saa käsittelyyn täyttämällä ja lähettämällä ensin tarvittavan lomakkeen  vammaispalvelujen lomakesivulla Vammaispalvelujen hakemus (luvn.fi).

Vammaispalvelujen neuvonnan puhelinnumero on 029 1512 425:

  • Espoo ja Kauniainen ma, ke, pe klo 9–11 ja 12–14 Espoon ja Kauniaisten osalta takaisinsoittopalvelu ei ole käytössä.

Vammaispalveluihin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: vammaispalvelut.espoo-kauniainen@luvn.fi

Lisää tietoa löytyy LUVN:in sivuilta:
Vammaispalvelut | Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue (luvn.fi)

Espoolaiset yritykset

Espoolaiset yritykset huomioivat silloin tällöin tärkeää toimintaamme. Jos yrityksesi haluaa tukea tärkeää toimintaa kotiseudullaan tai tehdä muuta yhteistyötä kanssamme, niin ole yhteydessä: puheenjohtaja@espoonkvtuki.fi.

Mukaan tukemaan?

Teemme tiivistä yhteistyötä lukuisten eri liittojen, yhdistysten, yksityishenkilöiden, yritysten, Espoon kaupungin, lähikuntien ja monien muiden tahojen kanssa. Jos haluat mukaan tukemaan, niin ole yhteydessä: puheenjohtaja@espoonkvtuki.fi.

Kiitos että olet mukana!

Espoon Kehitysvammatuki on vuonna 1972 perustettu Espoon alueen kehitysvammaisten ja heidän omaistensa järjestö.