pääkirjoitus: ”Alkuvuosi on ollut kaikin tavoin erilainen, jopa merkillinen”

”Onpa ollut ihana kesä. Suomea on kierrelty ristiin rastiin ja nähty uusia, upeita paikkoja. Paljon mahtavia tapaamisia ja niin edelleen. Kuulostaako tämä sinun kesältäsi?”, aloittaa Espoon Kehitysvammatuki ry:n puheenjohtaja Pirjo Hartikainen vuoden neljännessä jäsentiedotteessa.

”Edelliset ovat tunteita, joita on syntynyt sosiaalista media lukiessa ja tuttuja kuunnellessa. Minulla on jotenkin sellainen tunne, että monet ovat nauttineet tänä kesänä aiempaa enemmän.

Ihan vain arkiset tapaamiset läheisten kanssa sekä pihalla tai rannalla olo, on saanut koronakevään jälkeen meidät näkemään arjen ilot uudessa valossa.

Tämä alkuvuosi on ollut kaikin tavoin erilainen, jopa merkillinen.

Monta positiivista asiaa on tapahtunut – mm digiloikka, mutta myös varsin monia harmillisia sattumuksia ja kokemuksia.

Alkuvuonna Espoon Kehitysvammatuki ry:llä oli suunniteltuja tapahtumia ja kerhoja sekä ideoita kasapäin. Sitten aloitettiin muutosrumba ja joitain onneksi kyettiin järjestämään verkon välityksellä.

Moni yhteistyökumppani toki teki loistavaa työtä pitääkseen meidät tolkuissamme. Olen pahoillani, että moni tapahtumiin ilmoittautunut on saanut jo muutamia muutosilmoituksia, mutta näillehän ei kukaan voi mitään, mennään kuitenkin turvallisuus edellä.

Lue tarjoamamme osallistumisvaihtoehdot alta. Ehkä löytyy uusi harrastuskerho, tapahtuma tai koulutus jota sinä tai nuoresi olette kenties jo odotelleet. Nyt ilmoittautumaan.

Oikein hyvää ja tervettä syksyä kaikille!”

– Pirjo

Kirjoittaja Pirjo Hartikainen on Espoon Kehitysvammatuki ry:n puheenjohtaja.

Tapahtumat: https://www.espoonkvtuki.fi/syksyn-tapahtumakalenterissa-paljon-tapahtumia-tule-mukaan/

Kerhot: https://www.espoonkvtuki.fi/harrastetoiminta-espoossa-syyskaudella-2020/